Een Goede Buur is weer open!

Een Goede Buur is weer open! In de Huizen van de Buurt kunt u vanaf 2 juni weer terecht met uw vragen, hulp bij formulieren of suggesties. Op de meeste locaties zijn de openingstijden als vanouds:

op maandag en dinsdag van 9 tot 12 uur en op donderdag van 13 tot 16 uur.

Stevenshof en Mors hebben afwijkende openingstijden. De Stevenshof is open op woensdag- en donderdagmiddag van 13 tot 15 uur. De Mors is op dinsdag- en vrijdagochtend open van 9 tot 11, en woensdag- en donderdagmiddag van 13 tot 15 uur.

Natuurlijk gelden ook bij Een Goede Buur de corona-maatregelen: kom niet als u of één van uw huisgenoten ziekteverschijnselen heeft. Het kan zijn dat u even moet wachten omdat er anders teveel mensen binnen zijn.

Vindt u het (nog) niet prettig om een ruimte met meer bezoekers binnen te lopen en wilt u liever een persoonlijke afspraak maken? Neem dan contact op met het SWT, tel. 14071 keuze 2 of kijk op https://www.sociaalwijkteamleiden.nl/mijn-wijkteam/ bij welk wijkteam u uw vraag kunt stellen. Dat kan telefonisch of per email. De medewerkers kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens!